Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


NT Live - Tony Kusher: Angyalok Amerikában 2. rész

NT Live - Tony Kusher: Angyalok Amerikában 2. rész

2017

Rendező: Marianne Elliott

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 16. szombat, 18:00

Angyalok Amerikában
2. rész: Peresztrojka

Amerika a 80-as években. Az AIDS-járvány közepén, a konzervatív Reagan-érában New York lakói viaskodnak élettel és halállal. Szerelem és szex, menny és pokol.

A főszereplőt, Prior Waltert Andrew Garfield (Némaság, A fegyvertelen katona) alakítja, mellette többek közt Denise Gough (People, Places and Things – londoni Nemzeti Színház), Nathan Lane (Producerek), James McArdle (Star Wars: Az ébredő Erő) és Russell Tovey (The Pass, Quantico) látható az előadásban.
Tony Kusher többszörös díjnyertes drámáját az Olivier- és Tony-díjas Marianne Elliott rendezte (színházi rendezései: A kutya különös esete az éjszakában, Hadak útján).  

 

Forgalmazó: Cikanek Management

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!