Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Nulladik Óra
2

Nulladik Óra

Hétfő hajnali impróreggeli kávéval, péksüteménnyel és sok-sok nevetéssel. Vagy olyan vagány, hogy felkelj?

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 4. hétfő, 7:00


Ha igen, mi garantáltan feltöltünk. Ne hagyd, hogy tovább nyomasszanak a hétfői meetingek, leadások, pályázatok, táblázatok, grafikonok, tárgyalások, beszámolók, szerződések, portfoliók, revíziók és egyéb kedélyrombolók. Indítsd a hetet nevetéssel!

A Nulladik Óra a Momentán hajnali impróshowja, hétfő reggelenként 7-8-ig.
Pörgős jelenetek, váratlan megoldások, hihetetlen karakterek, szívbemarkoló dalok. Mindez improvizálva, az ébredező közönség ötletei alapján.

Gyere el munka előtt és alapozd meg a heted: a jegy és a heti nevetésbevitel mellé kávét és péksüteményt is kapsz ajándékba!

Nulladik Óra. Jól kezdődik.

Ajánlatunk


Szente Vajk íróként nemcsak a végsőkig feszíti a nevetőizmokra specializálódott bohózat kereteit, hanem föl is frissíti, már-már szinte a műfaj paródiája pereg a néző előtt.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!