Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Nyáresti Filmzenék - Náray Erika, Polyák Lilla, Szulák Andrea

Nyáresti Filmzenék - Náray Erika, Polyák Lilla, Szulák Andrea

Három Funny Girl. Három díva. Három csodálatos hang… Mi kell még egy felhőtlen, nyáresti kikapcsolódáshoz? Természetesen egy kis fantasztikus muzsika. Ahogy vannak filmek, amiket akárhányszor örömmel megnézünk, úgy vannak mozislágerek, amiket bármikor örömmel meghallgatunk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 8. szerda, 20:30

Náray Erika, Polyák Lilla és Szulák Andrea, valamint öt fantasztikus zenész most ezekből válogat. Garantáljuk, nem lesz olyan dal, amit a közönség ne ismerne!

A Benczúr Kerti Esték vetítéssorozatához kapcsolódóan felcsendülnek részletek magyar filmekből, olyan örökzöldek, mint az Engem rumba döntöget romba, a Kicsit szomorkás a hangulatom máma, a Különös éjszaka volt, vagy a Su-su bolondság. De lesznek Oscar-díjas betétdalok is, mint az Álljon meg a nászmenetből a Say a Little Prayer for You, a New York, New York, az Ilyenek voltunk címadó dala, a Can’t Take My Eyes off You az Összeesküvés elmélet című filmből, de hallhatóak lesznek James Bond és Disney klasszikusok slágerei is.

Közreműködik: Juhász Attila - zongora, Schneider Zoltán - gitár, Studniczky László - basszus, Elek István - fúvós hangszerek, Berdisz Tamás - dob, ütőhangszerek

A jegy 20%os kedvezményt biztosít  a Postamúzeum és a Bélyegmúzeum teljesárú belépőjegyeinek árából 2018. december 31-ig.

 Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig a www.benczurkertiestek.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja.

Rossz idő esetén az előadás megkezdésével, illetve a már megkezdett első felvonás folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben rossz idő miatt a szünet nélkül játszott előadás  35 perc után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő, illetve kétrészes előadások esetén, amennyiben az I. felvonás után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek.

Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, a jegyek az elmaradt előadást követő munkanaptól számított 14 napon belül a Rózsavölgyi Szalon jegypénztárában nyitvatartási időben válthatók vissza.

 A filmvetítéseknek esőnapja nincs. Az előre megvásárolt jegyek az elmaradt vetítést követő munkanaptól számított 14 napon belül a Rózsavölgyi Szalon jegypénztárában nyitvatartási időben válthatók vissza: 

 

 Július 12-ig hétfőtől szombatig: 12:00-20:00 óra és július 13-től hétköznap 14:00-18:00 óra.

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!