Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Nyári áriaestek: Anna Netrebko és Rolando Villazón - Párizs 2007

Nyári áriaestek: Anna Netrebko és Rolando Villazón - Párizs 2007

komolyzenei koncertfilm, 98 perc, 2007
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 16. csütörtök, 19:30

Ez az előadás felvételről látható az Uránia mozivásznán.

Rendező: Olivier Simmonet

Fellépő művészek: Anna Netrebko, Rolando Villazón
Zeneszerzők: Charles Gounod, Jules Massenet, Peter Csajkovszkij, Szergej Rachmaninow, Georges Bizet, Giuseppe Verdi, Reveriano Soutullo, Juan Vert, Federico Moreno Torroba, Pietro Mascagni, Alfredo Catalani, Giacomo Puccini
Karmester: Emmanuel Villaume
Zenekar: Orchestre National de Belgique

A 2007. március végi estén szinte tapintható izgalom uralta a párizsi Théâtre des Champs-Elysées közönségét. Az operavilág „álompárjának” tartott Anna Netrebko és Rolando Villazón első alkalommal lépett fel együtt Franciaországban, a francia operarajongók legnagyobb örömére. Az előadás fenomenálisan sikerült: „ Felejthetetlen este volt, tele érzelmekkel, amelyre minden néző nosztalgikus emlékekkel gondolhat majd vissza, és büszkén mondhatja majd: Én ott voltam!” (Opéra Magazin)

Bárhol is jelennek meg, Netrebko és Villazón kettőse könnyedén rabul ejti a közönség szívét, legyen szó többszáz fős élő koncertekről, vagy akár milliókhoz eljutó tévé-közvetítésekről. Párizsi előadásukra a duó elsősorban késő-romantikus művek széles skálájából válogatott – hiszen az az a stílus, amiben kettejük hangja leginkább kiteljesedhet.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!