Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


NYÁRI KÁROLY SZIMFONIKUS KONCERT - PREMIER ELŐADÁS

NYÁRI KÁROLY SZIMFONIKUS KONCERT - PREMIER ELŐADÁS

NYÁRI KÁROLY
ÜNNEPI SZIMFONIKUS KONCERT

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. december 27. vasárnap, 20:00

MEGHÍVOTT VENDÉGEK: MALEK ANDREA, SZULÁK ANDREA, NYÁRI ALIZ, NYÁRI EDIT

KÖZREMŰKÖDIK: BUDAPESTI PRIMARIUS SZIMFONIKUS ZENEKAR
BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája, immár 10. alkalommal teszi varázslatossá hagyományos koncertjével a decemberünket, ezúttal a megújult, nagy múltú Erkel Színház falai között.

A Lyra-díjas művész eddigi legkülönlegesebb ünnepi szimfonikus koncertjére készül a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar és a Budapest Jazz Orchestra közreműködésével. Nyári Károly virtuóz zongorajátéka és jellegzetes énekhangja különleges egységet alkot a szimfonikusokkal és a big-band zenekar egyedi hangzásával. A könnyűzenei koncerten az előadó pályájának meghatározó legszebb és legismertebb dalai szólalnak meg, műfaji határokat átlépve. A meghívott sztárvendégekkel szívet melengető duettek hangzanak el egyedülálló feldolgozásban. A rendhagyó esten egy igazán meglepő és soha nem látott családi produkciónak is szem és fültanúja lehet a nagyérdemű  egy elsöprő zenei  élmény keretei között. 

Az év legexkluzívabb koncertje, egyedülálló hangzásával és monumentális színpadi látványával méltán várva-várt esemény az igényes zenét kedvelő közönség körében.

NYEREMÉNYJÁTÉK! 

A jegyvásárlók között a koncerten értékes ékszert fogunk kisorsolni a Royal Diamonds Ékszerház jóvoltából!
Legyen Ön a szerencsés nyertes!

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

zenés party két részben

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!