Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Nyolckor a bárkán - családi színházi előadás
6

Nyolckor a bárkán - családi színházi előadás

Egy hosszú utazás során számos fontos dolgot megtudhatunk. Például, hogy Noé látása nem túl jó, hogy a zsiráfok is lehetnek tengeribetegek, és hogy Isten szereti a sajttortát – sok mazsolával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 25. szombat, 11:00

Nyolckor a bárkán
(az RS9 Színház és a Junion Színház családi gyermekelőadása)

Az előadást hat éves kortól ajánljuk!

Nyolckor a bárkán – úgy hangzik, mint ha egy kedves kis baráti találkára vonatkozna. Sajnos, azonban nagy baj van, ha három pingvin csak két jegyet kap Noé bárkájára – amelyre minden állatfajból csupán kettő juthat fel.
És, ha véletlenül akad egy rossz kispingvin – akinek éppen nincsenek barátai – és egyedül van? Akkor el kell hát tőle búcsúzni.
Egy hosszú utazás során számos fontos dolgot megtudhatunk. Például, hogy Noé látása nem túl jó, hogy a zsiráfok is lehetnek tengeribetegek, és hogy Isten szereti a sajttortát – sok mazsolával.

Szereplők:
Egyik pingvin: Álmosd Phaedra
Másik pingvin: Ficzere Béla
Harmadik pingvin: Kovács Andrea / Szávai Katalin                                                      
Galamb: Baksa Imre
Öregember: Kassai László

Írta: Ulrich Hub
Fordította: Koleszár Bazil Péter
Díszlet: Vadász István
Jelmez: Kovács Andrea
Zene: Darvas Ferenc
Koreográfia: Kriszt László
Koreográfus asszisztense: Major Bea
Technika (fény, hang): Csáki Rita
Rendező: Koleszár Bazil Péter

A szerző, Ulrich Hub, 2005-ben írta művét a karlsruhei Badeni Állami Színház felkérésére. Az év gyermek- és ifjúsági drámájává választották Németországban és Hollandiában is 2006-ban. Egy évre rá megjelent a regényváltozat, amely 2008-ban az év mesekönyve lett.
Számos nyelven jelent meg Európa szerte azóta a könyv is, és játsszák a színdarabot Portugáliától Finnországig, Görögországon át Írországig, a gyerekek nagy örömére. Magyarországon már több nagyvárosban is műsorra tűzték ezt a darabot, azonban Budapesten először lesz látható. Bízunk abban, hogy nem csak a gyerekeknek lesz igazi csemege ez a mese, hanem a szülőknek is, így egy igazi családi előadást láthatnak majd kicsik és nagyok.


Az előadás hossza: kb. 85 perc, egy szünettel

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!