Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Ő meg Ő meg Csernus doki
2

Ő meg Ő meg Csernus doki

Sírunk, nevetünk és válaszokat keresünk. Ki rontotta el? Hol? Mikor? Miért? A problémáink felismeréstől a megértésig vezető úton Dr. Csernus Imre kísér minket.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 15. szombat, 20:00

A párkapcsolati társasjátékot Csernus Imre váratlan felbukkanása szakítja meg időről-időre. Provokál és humorizál az örök problémáról, a férfi és nő kapcsolatáról.  Így a nézők is bevonódnak a társasjátékba,  együtt élik meg a helyzeteket,  az  ismerősnek vélt gondokat, érzéseket. 

A történet

Egy vonat elindul valahová. Az egyik fülkében ül egy nő, majd belép egy férfi és helyet foglal szemben a nővel. Beszédbe elegyednek. Kiderül, hogy mindketten a saját válóperükről tartanak hazafelé. A két ember kíváncsian érdeklődik egymás sorsa iránt. Ahogy mesélni kezdenek, történeteik megelevenednek előttünk, nézők előtt is. Ugyanis a két ember nem csak szimplán elmondja életének „jeleneteit", hanem belebújnak egymás partnerének bőrébe, vagyis szerepjátékot játszanak. Két élet bontakozik ki előttünk a szerelmes egymásra találástól, a családalapításon át, a szomorú végkifejletig, ami a válásukhoz vezetett. A szemünk előtt pergő jelenetekben mi, nézők is magunkra ismerünk, és hol szívből, hol kesernyésen nevetünk a figurákon/magunkon. A szereplők azzal, hogy felidézik életük fontos momentumait, egyben válaszokat keresnek. Ki rontotta el, hol és miért? Szép lassan kiderül, hogy a nagy fellángolás után a hétköznapi élet akadályait nem képesek átugrani. Mindketten új partnerrel próbálkoznak, vágyaiknak megfelelőbbel, ám itt is eljönnek azok a bizonyos hétköznapok, a maguk akadályaival, és hőseink ezeket sem képesek átugrani. Hát akkor hogyan tovább? Mi a megoldás? Vissza a régihez, gyermekeik apjához-anyjához? Teszik fel egymásnak a kérdést. Lassan célállomásukhoz érnek, és egy hatalmas csattanóval kiderül, hogy nem két házasság eseményeit követtük végig, hanem csak egyét, az övékét, két szemszögből.

Szereplők: Nagy Enikő, Szabó Győző, Dr. Csernus Imre

Szerző: Agnieszka Osiecka

Rendező: Jantyik Csaba

Ajánlatunk


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

zenés átirat két részben

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Mi ez, mi ez, miez, ez a rettentő csengetés? Tűz van? Ezek nyilván tűzoltók… szólni kellene az Erzsinek, hogy oltsa…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!