Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Önismereti asztrológia - a Bika jegyének titkai

Önismereti asztrológia - a Bika jegyének titkai

Önismereti asztrológia – a Bika jegyének titkai

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 16. kedd, 18:30

Havonta jelentkező önismereti asztrológia sorozatunkban most a Bika jegyének szülötteiről hallhatunk Antal Péter asztrológustól. Nem csak Bikáknak ajánljuk. Milyenek a Bikák? Hogyan szeretnek, és hogyan szeressük őket? Hogyan kezeljük „bikás” konfliktusainkat? Bízhatunk-e bennük? Hogyan viselkedik a Bika a párkapcsolataiban és egyéb emberi kapcsolatokban? Milyen hivatás való neki, és miért? Milyen kihívásokkal kell szembenéznie és mi jelenti számára a fejlődés útját? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre keressük a választ a vetítéssel egybekötött előadáson.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!