Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Otra Danza: Polvo/Dust (ES)

Otra Danza: Polvo/Dust (ES)

Az Otra Danza az a platform, amely a tánc iránti szenvedélyből született, és azóta is ez az odaadás határozza meg létezését.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 16. kedd, 20:00

Mint a csend énekese vagy ómene, egy gyenge fénysávból előbukkan a kéz, az arc, a kar mozdulata, amely egy emelkedett repülés liturgiájához tartozik, egy ünnephez: a világ most ebbe a térbe tömörül, ahol a testek válnak az ég bensőséges imájává, ahol a lélegzés elcsitulása hallatszik - és benne az élet megáll, majd másik születik újjá, magasabban, szabadabban, tisztábban.

Az Otra Danza olyan, mint egy nyilvános kukucskáló, aminek az a célja, hogy megmutassa az emberek test iráni lelkesedését mint az alkotás alapanyagát, valamint a gondolatok és ötletek megosztásának a vágyát. Mindezeknek pedig a tánc légiessége és illékonysága a gyökere. Az Otra Danza a művészek interdiszciplináris munkáit ötvözi, kiemelve az érték és az új táncformák megtalálásának a fontosságát. A közös elképzelések működtetik ezt a csoport.2000 és 2006 között Asun Noales a Patas Arriba társulat társrendezője volt. 2007-ben pedig megalapította az OTRA DANZA társulatot. Azóta több előadásukkal díjat nyertek: mint például a Tierra (Legjobb Táncelőadás-díj 2009), a BACK (Legjobb Táncelőadás és Legjobb Koreográfia Rendezés-díj 2010), vagy a Valencia Előadóművészet-díjat, és még sorolhatnánk.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!