Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Out

Out

Színes, szlovák-magyar-cseh dráma, 88 perc, 2017
szlovák, magyar és litván nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 26. hétfő, 20:30

Rendező: Kristóf György

Írta: Horváth Eszter, Kristóf György, Papp Gábor
Szereplők: Terhes Sándor, Bandor Éva, Bárdos Judit, Bocsárszky Attila, Gáspár Tibor

Ágoston, a középkorú mérnök egy leépítés során elveszíti munkáját. Rövid gondolkodás után egy új állás reményében útnak indul a Baltikumba. Családját, feleségét és lányát hátrahagyva, egyedül vág neki élete új kihívásának. Új munkahelyén azonban nem tudnak az érkezéséről, és azzal kell szembesülnie, hogy átverte őt a munkaközvetítő. Ágoston nem adja fel, bármilyen munkát elvállalna az idegen országban, hogy ne valljon ismét kudarcot. Útkeresése során számos szürreális élmény, és valószínűtlen találkozások egész sora éri. Ágoston pedig nem akarja elfogadni, hogy szép lassan külföldön is meghiúsulnak az álmai és a reményei.

A felvidéki Kristóf György első nagyjátékfilmjének a világ legrangosabb filmfesztiválján, az ‘A’ kategóriás Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon lesz a világpremierje. Az Out a filmfesztivál Un Certain Regard versenyszekciójába kapott meghívást. A szlovák-magyar-cseh koprodukció főszerepében a Jászai Mari-díjas Terhes Sándor látható (A nyomozó, A Nibelung-lakópark, Szelíd teremtés – A Frankenstein terv), operatőre pedig a Magyar Filmszemlén háromszor is a legjobb operatőr díjával jutalmazott, nemzetközi hírű Pohárnok Gergely (Hukkle, Taxidermia, Utóélet, Szabadesés). A kassai születésű Kristóf György előbb a miskolci egyetem hallgatója volt, majd a világhírű prágai FAMU-n végzett filmrendező szakon. Out című filmtervével 2015-ben részt vett a cannes-i filmfesztivál Atelier elnevezésű filmterv fejlesztő fórumán.

"Az Out megjegyzendő elsőfilm, ami egész biztosan sikerekkel tűzdelt fesztiválutat fog bejárni, ugyanakkor ráirányítja a rivaldafényt egy figyelemre méltó rendezőre" - jegyezte meg írásában a Filmtett.hu. Olvassa el a rendezővel készült interjút

A cannes-i mebutatót követő premierbulin történtekről, amikor is a biztonsági őrök eltörték a cseh hangmérnök kezét, az Indexen olvashat.

Bemutató dátuma: 2017.06.15.
 

Forgalmazó: Vertigo Media

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!