Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Papanosh (F) – “A chicken in a bottle”

Papanosh (F) – “A chicken in a bottle”

Végy öt zenészt Franciaország legjobb fiatal jazzistái közül, ruházd fel őket enciklopédikus zenei ismeretekkel, keverd össze mindezt jó alaposan – és kész a Papanosh.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 2. kedd, 21:00

A Papanosh zenéje jelentős teret szentel a groove-oknak, a csoportos ritmikus improvizációknak és a jazz történelmének egyaránt, s az együttes zenészei friss muníciót szolgáltatnak a Képzelt Folklór fogalmához. A Papanosh hangzása és szellemisége az Art Ensemble of Chicago zenei örökségéig vezethető vissza: olyan zenét kínálnak, ami koncertjeiket robbanásig feszíti, koncepciója pedig mindvégig koherens, tele képzeletgazdag örömmel, improvizatív kockázattal, finom mosollyal és mámoros hangokkal.

A zenekar a francia AJC szervezet által a fiatal tehetségek számára komoly nemzetközi színpadi lehetőségeket kínáló “Jazz Migration 2013” egyik nyertese volt, két évre rá pedig a szakértő zsüri beválogatta őket a 2015-ös jazzahead! német jazz zenei szakvásár Echoes of France programjának előadói közé is. 

Közreműködik:
Raphaël Quenehen - szaxofon
Quentin Ghomari - trombita
Sébastien Pallis - zongora, orgona
Thibault Cellier - nagybőgő
Jérémie Piazza - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

 

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!