Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Pár-beszéd estek

Pár-beszéd estek

Pár beszélget a kultúra páratlan tehetségeivel
A 2016 szeptembere óta futó beszélgető-sorozatnak három különlegessége is akad. Különleges, mert a műsorvezető pár, Gergely Éva és Doncsev András házaspár.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 19. péntek, 19:00

Különleges, mert a kulturális élet legkülönbözőbb helyszíneiről érkező, értékes vendégeket szólaltatnak meg érzékenyen, komolyan és játékosan, mivel hisznek abban, hogy az ember mindenekelőtt homo ludens, így a legelmélyültebb beszélgetést és legdrámaibb helyzetet is feloldhatja a humor. És különleges formájában is, ugyanis az esemény három lábon áll: már hetekkel az est előtt elkezdi életét a világhálón vírusvideók formájában, majd az estet követően, szerkesztett változatban a televízióban fejeződik be.

És van még egy különlegessége: mi nem csak a vendégeinknek, hanem egymásnak is merünk ellentmondani – így jön létre egy valódi Pár-beszéd!

 

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!