Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Párbeszéd koncert - Túri Luca és Csenki Zalán

Párbeszéd koncert - Túri Luca és Csenki Zalán

Túri Luca – Csenki Zalán
A koncertsorozat negyedik előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 23. kedd, 19:00

Új, ezúttal zenei sorozat elindítására vállalkozott a Bethlen Téri Színház. Két kiváló muzsikus, különböző hangszerek, más-más élethelyzet, más-más zenei világ, a színpadon pedig megszületik, ami addig sehol sem volt hallható.   Épp ezért a havi rendszerességgel megrendezendő koncertek mindegyike valódi zenei kuriózumnak ígérkezik, de a felálláson kívül összeköti az esteket egy zenei motívum is, amely Halmos Béla széki gyűjtésében található. Mégsem klasszikus népzenei koncertekre kell számítani, hiszen a felkért előadók között a zeneművészet majd minden ága képviselteti magát.

Az áprilisi Párbeszéd résztvevői:
Túri Luca és Csenki Zalán a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Népzene Tanszékének hallgatói, a Korinda Zenekar tagjai.

„Számomra ez a koncepció testhezálló feladat, hiszen sokszor játszom kisebb felállásokban, duóban, trióban. Szeretem azt az egyszerűbb, régiesebb hangzásvilágot, amit például a hegedű-koboz kettős is képvisel, hangszerem nagyrészt ebben a formában jelenik meg a hagyományban is. A zenészek jobban rá vannak „kényszerítve” a kreatív összjátékra, mint egy nagy zenekarnál, ahol sok minden belesimul a hangzásba.” (Csenki Zalán)

„Azért szeretek párban muzsikálni, mert nagyon érzékeny műfaj: együtt kell lélegezni a másikkal, teljes figyelem szükséges hozzá. Nagyon várom a koncertet, hiszen Zalánnal ez lesz az első nagyobb lélegzetvételű koncertünk, ahol többféle zenei világot szeretnénk bemutatni. A magyar mellett román, szerb és görög népzene is hallható lesz.” (Túri Luca)

A koncertsorozat az NKA Halmos Béla program támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!