Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Párbeszéd koncert - Túri Luca és Csenki Zalán

Párbeszéd koncert - Túri Luca és Csenki Zalán

Túri Luca – Csenki Zalán
A koncertsorozat negyedik előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 23. kedd, 19:00

Új, ezúttal zenei sorozat elindítására vállalkozott a Bethlen Téri Színház. Két kiváló muzsikus, különböző hangszerek, más-más élethelyzet, más-más zenei világ, a színpadon pedig megszületik, ami addig sehol sem volt hallható.   Épp ezért a havi rendszerességgel megrendezendő koncertek mindegyike valódi zenei kuriózumnak ígérkezik, de a felálláson kívül összeköti az esteket egy zenei motívum is, amely Halmos Béla széki gyűjtésében található. Mégsem klasszikus népzenei koncertekre kell számítani, hiszen a felkért előadók között a zeneművészet majd minden ága képviselteti magát.

Az áprilisi Párbeszéd résztvevői:
Túri Luca és Csenki Zalán a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Népzene Tanszékének hallgatói, a Korinda Zenekar tagjai.

„Számomra ez a koncepció testhezálló feladat, hiszen sokszor játszom kisebb felállásokban, duóban, trióban. Szeretem azt az egyszerűbb, régiesebb hangzásvilágot, amit például a hegedű-koboz kettős is képvisel, hangszerem nagyrészt ebben a formában jelenik meg a hagyományban is. A zenészek jobban rá vannak „kényszerítve” a kreatív összjátékra, mint egy nagy zenekarnál, ahol sok minden belesimul a hangzásba.” (Csenki Zalán)

„Azért szeretek párban muzsikálni, mert nagyon érzékeny műfaj: együtt kell lélegezni a másikkal, teljes figyelem szükséges hozzá. Nagyon várom a koncertet, hiszen Zalánnal ez lesz az első nagyobb lélegzetvételű koncertünk, ahol többféle zenei világot szeretnénk bemutatni. A magyar mellett román, szerb és görög népzene is hallható lesz.” (Túri Luca)

A koncertsorozat az NKA Halmos Béla program támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!