Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Paso - Polemic

Paso - Polemic

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 23. péntek, 20:00

PASO és Polemic a Barba Negrában!


Február 23-án a Barba Negra Music Clubban indítja útjára jubileumi, 15. évét a PASO, méghozzá egyből egy jubileumi vendéggel, a 2018-ban 30 éves Polemic zenekarral! 
A Szlovákiában és az egész régióban rendkívül népszerű Polemic hazánkban is komoly rajongótáborral rendelkezik, nem is véletlenül. A három évtizedes töretlen siker kulcsa az energikus élő fellépéseken túl a számtalan kiadvány és sláger, amik még úgyis működnek, ha az ember egy kukkot sem ért belőlük :)
Sok közös van a PASO-ban és a Polemic-ben: mindkettő bejárta Európát, fellépett számtalan fesztiválon, nem csak a ska követőinek körében ismert, sőt még olyan kapcsolódási pont is van, hogy mindketten dolgoztak Dr.Ring-Ding-gel. 
Az évek során jó néhányszor léptek fel együtt és nem csupán egy-egy koncertet adtak közösen, hanem közös turnén is voltak, így az este folyamán a színpadon megforduló több tucat zenész ellenére is minden bizonnyal családias lesz a hangulat. Illetve karibian forró is - ami nagyon jó fog esni a télből kifelé jövet, február végén :)

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Ajánló


A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!