Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Pesti Est: Mese habbal-Télváró: A HÉT KIRÁLYFI - Veszprém - Kabóca Bábszínház

Pesti Est: Mese habbal-Télváró: A HÉT KIRÁLYFI - Veszprém - Kabóca Bábszínház

A programok 10-13-ig tartanak, az előadás kezdése 11:00 óra.

Folytatódik a Mese Habbal programsorozat, amely egy egész délelőttöt átölelő kikapcsolódást nyújt a gyerekeknek és szüleiknek. Ezúttal a vidéki színházak gyerekelőadásai kerülnek fókuszba. A meseelőadást színes programok kísérik, melyek szorosan kapcsolódnak a színdarabhoz, drámajáték a SzínMűVeletekkel, zenés baba-játszószoba a Mocorgóval, kézműveskedés a Kisladikkal, a kávézóban pedig családbarát menü.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 11. szombat, 10:00

A PESTI EST BEMUTATJA:

MESE HABBAL – családbarát szombat délelőttök a Jurányiban 

színház-zene-játék

TÉL váró

 

PROGRAMOK:

11.00 -12.00 Veszprém Kabóca Bábszínház: A hét királyfi bábelőadás

Az egyedi hangvételű mese egy idilli családot mutat be, ahol Királymama és Királypapa szeretetben él hét gyermekével. Ám egy értelmetlen háború elszakítja őket egymástól és lassan széthullani látszik a család, s míg a szereplők rádöbbenek, hogy nincsen fontosabb dolog a szeretetnél, még sok nehézséget kell leküzdeniük. A különleges történetet élőzene kíséri, és a nagyszínpadon kerül bemutatásra, ahol a színészek egy gyönyörű arany forgópalotába ki-be lépkedve, míves bábokkal játsszák el, hogyan válik mindennél fontosabbá a család.

Balázs Béla meséje alapján írta: Szántó Viktória

Ajánlatunk


Vagyis: Kelet-Európa vs. Nyugat-Európa, egy multikulti családba préselve, akik a szeretet ünnepén épp a szeretetért harcolnak, ami váratlan helyekről, ne adj’ Isten migránsokon keresztül is megérkezhet…

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Bizony, az élet nemfenékig lektűr. Még az olyan szakavatott tollforgatók is kerülhetnek alkotói válságba, mint Jenő, aki a feltűnni vágyó kezdő írók lendületével sóhajtozik az üres lap előtt. A könyvkiadónak hetykén azt ígérte, hogy délre kész a kézirat… És már reggel tíz óra van. Nézi ablakából a szemközti kávéházba igyekvő alakokat. Téma után szimatol. És érkezik is balról vehemens tempóban: a kávéház forgóajtaján beleng a végzet előszele: a Szőke ciklon! Jenő írni kezd, de olyan tempóban, hogy ember legyen a talpán, aki ezt követni tudja.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!