Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Piia Komsi és a Calder Quartet / CAFe 2017

Piia Komsi és a Calder Quartet / CAFe 2017

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 15. vasárnap, 19:30

Eötvös Péter: Korrespondenz

Janáček: 2. vonósnégyes

Eötvös Péter: The Sirens Cycle – magyarországi bemutató

 

A vonósnégyes tagjai: Benjamin Jacobson, Andrew Bulbrook – hegedű, Jonathan Moerschel – brácsa, Eric Byers – cselló

 

Az 1998-ban alapított Los Angeles-i Calder Vonósnégyes mára az amerikai kamarazenei szcéna legfontosabb formációi közé tartozik, 2014-ben a Lincoln Center Avery Fisher Nagydíjával tüntették ki. Az együttes korunk vezető komponistáival áll szoros kapcsolatban, Terry Riley, Thomas Adès, David Lang vagy Eötvös Péter műveinek avatott előadója.

A koloratúrszopránra és vonósnégyesre írt The Sirens Cycle (A szirén ciklus) premierje 2016 októberében a londoni Wigmore Hallban volt. Eötvös az Odüsszeusz-mítosz egyik epizódjának három irodalmi feldolgozásából indult ki: Homéroszéból, Franz Kafkáéból és James Joyce-éból.

A koncert egyben a BMC Records Eötvös Péter String Quartets című lemezének bemutatója.

A Budapest Music Centerrel közös program.

 

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!