Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Presser 1508. koncert

Presser 1508. koncert

PRESSER – 1507. és 1508. koncert
2018. október 7. (vasárnap), 19.00, Papp László Budapest Sportaréna
2018. október 8. (hétfő), 20.00, Papp László Budapest Sportaréna
A nagy érdeklődésre való tekintettel Presser Gábor 1508. koncertjét is megtartja a már korábban meghirdetett esemény másnapján, 2018.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 8. hétfő, 20:00

A nagy érdeklődésre való tekintettel Presser Gábor 1508. koncertjét is megtartja a már korábban meghirdetett esemény másnapján, 2018. október 8-án a Papp László Budapest Sportarénában!

A minden ízében különlegesnek ígérkező, önálló – immár dupla –arénakoncertre kilenc évet kellett várnia a rajongóknak. A Művész élete és pályafutása is több jubileumot ünnepel ebben az évben, amelyek szinte kiáltottak egy nagyszabású összefoglalásért.

Omega, Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, La Baletta, Gyöngyhajú lány, Locomotiv GT, Mikor elindul a vonat, A padlás, A szerelemnek múlnia kell, Nagy találkozás, Magyar Dal Napja, Vígszínház, Csak dalok… Csupán néhány cím és név a legendás zeneszerző-muzsikus szakmai életének állomásaiból, amelyek szélsőségeikben és üzenetükben is egy ritka színes egyéniséget határoznak meg. A 60-as évektől napjainkig generációk éneklik örökérvényű dalait, melyek széles repertoárja többek közt olyan előadóktól is közismert, mint Zorán, Katona Klári, Révész Sándor, Kovács Kati, Demjén Ferenc vagy Rúzsa Magdi. Kitűntetéseit, zeneszakmai díjait egytől egyig édesanyjának adta, s bár a hazai popzene alapkőletételénél még nem volt jelen, máig tartózenei kalandozásai az egyik legelismertebb Nagyágyúvá tették.

A néha rendhagyó koncerthelyszínek jó ismerője idén októberben az Arénában mutatja meg közönségének, hogy a rock, a színház és az egyszemélyes koncertek hangulata hogyan is fér el egy színpadon.

Presser Gábor vitathatatlanul kulturális életünk meghatározóalakja, a magyar zene élő legendája. Az 1507. és 1508. koncertjének főszereplője az Arénában természetesen a zongora, de a dupla koncert egyúttal egy páratlan karrier rendhagyólenyomata is lesz. 

 

Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!