Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Révész Richárd Latin Trió és Tátrai Tibor 43.Budafok-T.Tavaszi Fesztivál

Révész Richárd Latin Trió és Tátrai Tibor 43.Budafok-T.Tavaszi Fesztivál

A latin zene mindig egyet jelent a pezsgő, könnyed muzsikával. A Révész Richárd Latin Trió a 43. Tavaszi Művészeti Fesztiválra egy különleges vendéggel, Tátrai Tiborral kiegészülve ad koncertet a Promontor Étteremben, ahol a zene és koncert ideje alatt a Törley pincészet pezsgőjéből kóstolhatnak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 17. szerda, 20:00

Révész Richárd hazánk egyik első számú latin jazz zongoristája, aki a fesztiválon Tátrai Tiborral játszik, aki virtuóz gitárjátékával mindenkit elvarázsol. Műsorukban igazi vérpezsdítő, virtuóz latin jazz dalok szerepelnek.

Sztárvendég: Tátrai Tibor – gitár

Révész Richárd – zongora, Fonay Tibor – bőgő, Czibere József – dob

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

zenés átirat két részben

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!