Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Richard Galliano & Demeniv Mihály

Richard Galliano & Demeniv Mihály

Galliano, Thelonious Monk, Granados, Debussy, Satie és Piazzolla művei

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 28. szombat, 19:00

Richard Galliano, Demeniv Mihály (harmonika)

Richard Galliano francia harmonikaművész zenei stílusát nehéz behatárolni. Az európai népzenét, illetve még inkább a 20. század eleji francia szalonzenét gondolta újra, kibővítve annak érzelmi skáláját, hogy a modern időknek is megfelelhessen. Mindezt a jazz elemeivel ötvözte, szabad improvizációval oltotta be, így a két műfaj közötti határ szinte teljesen elmosódik. A stílust és magát az ötletet Astor Piazzollával való találkozásának köszönhette, aki az argentin tangót alakította át hasonló eszközökkel. Demeniv Mihályt a hazai közönség a Virtuózok című tehetségkutatóból ismerheti, ahol 2014-ben különdíjas lett. A fiatal művész szülei szintén zenészek, azonban mégsem családi nyomásra kezdett hangszert tanulni. Eleinte csak egy játék volt, amiből végül életre szóló szerelem lett. Első nemzetközi versenyét nyolcévesen nyerte, azóta a Zeneakadémia Nagytermétől a Los Angeles-i Disney Concert Hallig vezetett útja.

Ajánlatunk


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!