Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Ripoff Raskolnikov koncert, Doktor Pepper party

Ripoff Raskolnikov koncert, Doktor Pepper party

A buli garantált Budapest legújabb bulihelyszínén, a TRIP Hajón. A koncert után a Doktor Pepper gondoskodik a hangulatról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 22. péntek, 21:00

 Ripoff Raskolnyikov
A blues osztrák mestere zenekarával lassan húsz éve rendszeres vendége a hazai kluboknak, fesztiváloknak. A blues zene hippijének erőteljes, költői mélységű dalai régi szerelmekről, utazásokról, a mindennapok gondjairól és szépségeiről szólnak, és olyan emberi érzelmek kapnak bennük helyet, mint a szeretet, a szenvedély, a vágy, veszteség, a fájdalom, a szépre való törekvés vagy az életéhség. Noha osztrák állampolgár s állandó lakhelye Grazban van, idejének nagy részét Magyarországon tölti: Hegyhátszentpéteren vásárolt házában szeret feltöltődni. Fekete gyökerű, de vérbeli közép-európai bluest játszik, a Bob Dylan és Tom Waits által képviselt irányvonalat követve.


Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!