Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Rögtönzött szülői értekezlet és Jocó Bácsi világa 2.0 könyvbemutató

Rögtönzött szülői értekezlet és Jocó Bácsi világa 2.0 könyvbemutató

Jön a következő Rögtönzött szülői értekezlet!


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 22. szombat, 11:00

Kedves Szülők, Kedves Tanárok, figyelem: itt a ráadás! A nagy sikerre és a csillárról is lógó közönség töretlen lelkesedésére való tekintettel a Felelős Szülők Iskolája megismétli a rendhagyó iskolaszínházi előadást. A Momentán Társulat tagjaival improvizációin keresztül belecseppenünk a valódi – olykor vidám, olykor kegyetlen iskolai világba. Osztályfőnökünk, Balatoni József ’Jocó bácsival. A jelenetek érzelmi kivezetéséről Polus Enikő érzelemtanár gondoskodik. A Rögtönzött Szülői Értekezletre hívjuk a (kis)kamaszokat, anyukákat, apukákat, pedagógusokat és minden kedves érdeklődőt április 22-re a K11 Művészeti és Kulturális Központba, délelőtt 11 órára. Sőt itt találkozhatnak először a rajongók a Jocó bácsi világa 2.0 című új könyvvel Balatoni József, a népszerű történelem tanár tollából.

Belépőjegy: 2200 Ft Családi jegy: 4000 Ft (1 felnőtt, egy gyermek) Ajánlott 10éves kortól

Rögtönzött szülői értekezletet  tartunk, ahol még több életteli szituációs játékon, interaktív jeleneten keresztül kukkanthatunk be a kamasz-szülő-pedagógus triumvirátus mozgalmas mindennapjaiba. Átélhetjük, milyen dinamikus a kimondott és kimondatlan érzelmekkel, humorral, olykor pedig elhallgatással vagy félreértésekkel, no meg persze némi drámával tűzdelt kommunikáció, mi minden zajlik az iskola szereplőinek, de főleg gyermekeink, diákjaink lelkében. Meghívott vendégeinkkel és Balogh Lali 15 éves diákkal, generációjának sok vonását hordó, de korántsem átlagos képviselőjével együtt kereshetjük a választ arra, hogyan édesítsük meg mindezt empátiával, célhoz érő, pozitív és szeretetteljes beszéddel.

Amire számíthatunk:

Rögtönzött Szülői Értekezlet

Iskolaszínház - Krétaháború több felvonásban…

Főszereplő: Balatoni József, a tetkós történelemtanár
Érzelemtanár: Pólus Enikő
Diák: Balogh Lali
Közreműködnek: Momentán Társulat tagjai

Jocó bácsi: „Az ÉLETRŐL tanítok, ha kell krétaháborúval demonstrálva a lövészárkok szerepét.”

Közkívánatra ismét iskolaszínház, de ezúttal is másként ugyanis itt az új könyv, a Jocó bácsi világa 2.0., a népszerű tetkós történelem tanár tollából és igen Ő lesz a színházi előadás főszereplője, az ofő.
Miért is nem lepődünk meg rajta, hogy az iskolaszínházi jelentek egy része a könyv sztorijaira épül, legyen ez a vizsga előtti tanácsok sora, az erkölcstan órák zanzája, de azt is megtudhatjuk, hogy mire derül fény Jocó bácsi udvari ügyeleti alatt.

Miről is szól a szülői értekezlet?

Itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Mi a pedagógus feladata? Mi a szülő feladata? A gyerek érdekében miként tudnánk jól és hatékonyan együttműködni? A rendhagyó szülői értekezletet Balatoni József, az élménypedagógiával okító „tetkós” történelem tanár tartja, aki az igen népszerű Jocó bácsi világa közösségi oldalán rengeteg szülő és diák tetszését nyerte már el. Az életről tanít, krétaháborút szervez, ha a lövészárkokról okít, 0-24 órás facebook ügyeletet tart, ha a diákok beavatják problémáikba. Az tanul, aki motivált, az tanul, akit elfogadnak. Véget kell vetni a kirekesztettségnek és teret adni az együttműködésnek, a csapatszellemnek, mert ez építi a közösségeket, amelyek a leginkább fontosak a gyerekek, a családok és a társadalom számára egyaránt.

Jocó bácsi 3 alapgondolata:
1. Minden esetben és mindenre kiterjedő őszinte kommunikáció
2. A gyerek egyenrangú fél és partner
3. Bizalmat kell szavazni és adni a pedagógusnak

Amire számítani lehet:
- komfortzóna elhagyás
- mini tréning
- őszinteségi roham
- megoldási képletek
- gyakorlati megoldások „rendellenesen” működő gyerekekre, tanárokra, szülőkre

Kinek szól a rendezvény?

- 10-18 éves gyerekekeknek és szüleiknek
- aki nem találja a hangot a gyerekével
- aki nem találja a hangot a tanárral
- aki érteni szeretné az érzelmi folyamatokat, ami az iskolás gyerekekben zajlik
- aki szeretné elősegíteni az együttműködést, felismerni az eltérést, felkarolni a tehetséget

Meghívott vendégek:

Momentán társulat tagjai – akik elvezetnek minket a szituációk mezejére, hogy alkalmunk legyen kívülről látni egy-egy helyzetet. Görbe tükröt tartanak, hogy akár magunkat is kinevetne segítsenek új irányokat, új megoldásokat megfogalmazni.

Pólus Enikő – mentálhigiénés szakember, „érzelem” tanár, aki a családban lévő szerepekről, elfogadásról, érzelmi intelligencia fejlesztésről és az internetes világ megfejtéséről is tanít majd.

Balogh Lali – egy 15 éves diák, a kamaszkor minden szépségével és nehézségeivel, tele érzelmekkel, tervekkel és kétségekkel. Lali beszámol egy tini hétköznapjairól, arról hogy valójában mi is történik egy iskolában a GYEREK szemével.

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!