Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Romantikus naplemente Budapest felett 2 fő
2

Romantikus naplemente Budapest felett 2 fő

Nincs is romantikusabb, mint a naplementében Budapest felett lebegni!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

Töltsön el párjával egy igazán romantikus repülést Budapest felett a naplementében, egy Cessna 172 repülőgép fedélzetén. Az amerikai gyártmányú repülővel a Budai hegyvonulat mellett, egészen a Margit-szigetig berepülnek, ahonnan egész Budapest csodálatos kora esti látképe tárul a repülni vágyók szeme elé.

A Cessna gépek a világ legismertebb és legnépszerűbb típusai között vannak a repülés világában. Megalkotójuk Clyde Cessna, amerikai repülőgépgyáros, aki első repülőgépét 1911-ben építette.

Fontos információk

Helyszín: Budakeszi repülőtér

A felszállás a hivatalos napnyugta előtt minimum 20 perccel megkezdődik. Az élményben sajnos nem vehet részt az, aki nem ér ki az indulás idejére.

A pilótán kívül 2 személy vehet részt a repülésen. A program 20 perces repülés foglal magában.

A sétarepülés nagymértékben függ az időjárástól. Ha kedvezőtlen feltételek miatt el kell halasztani a repülést, úgy lehetőséget biztosítanak új időpont lefoglalására.

A helyszín jellegét tekintve a rokonok, barátok számára az élmény követése megoldható.

 

 

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!