Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


RS9 OFF – Felhőjárok

RS9 OFF – Felhőjárok

Április végén rendezi meg az RS9 Színház az II. RS9 OFF független színházi fesztivált melynek keretében 13 társulat mutatkozik be.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 29. szombat, 18:00

Felhőjárók

A Felhőjárók alapvető érzéseket közvetítenek a mozdulatok és gesztusok erejével. A rövid etüdök, koreográfiák a szeretetről, kirekesztésről, barátságról, magányról, szerelemről, bánatról, elfogadásról szólnak. Különlegességük abban rejlik, hogy a fellépők önmagukat adva, felvállalják érzéseiket, őszinte, hiteles az előadásuk. Arra tanítanak, hogy mi is bátran merjük kifejezni érzéseinket. A Felhőjárók műsorával nem szánalmat kívánunk ébreszteni, a figyelmet akarjuk felhívni rájuk.

 

A Sérültekért Alapítvány előadása

Koreográfus: Rédli Éva és Szélpál Eszter

Ajánlatunk


Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia,…

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!