Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


RS9 OFF – Merre tartasz, Ember?

RS9 OFF – Merre tartasz, Ember?

Április végén rendezi meg az RS9 Színház az II. RS9 OFF független színházi fesztivált melynek keretében 13 társulat mutatkozik be.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 29. szombat, 20:30

A címben szereplő kérdés időszerűbb, mint valaha. A zenés-táncos, álmokkal, víziókkal és valósággal teli darabban a csalódott, másokat hibáztató, önsajnálatba merülő Embert Szepes Mária szelleme vezeti befelé-felfelé. A főszereplő újraéli élete fontos állomásait, szembesül saját hibáival és tévedéseivel, és az önismeret, a szellemi fejlődés útját járva rádöbben, hogy csak önnönmagán keresztül juthat ki az önmaga emelte falak közül, a saját belső börtönéből. Bár a téma nagyon is komoly, a darab nem nélkülözi a humort és a vidámságot, miközben a nézők saját élethelyzeteikkel találhatják magukat szembe.

 

Jaross Viktória társulatának elődása

Író – rendező – koreográfus: Jaross Viktória

Ajánlatunk


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


A zenés vígjáték műfaja mindig közönségsiker! Garancia erre Eisemann Mihály zenéje, Halász Imre fergeteges jelenetei és a Szegedi Nemzeti Színház…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!