Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Salföldi Dalföld 2018 - napijegy

Salföldi Dalföld 2018 - napijegy

“Alattad a föld, feletted az ég, Salföld a létra”
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 8. vasárnap, 10:00

A Salföldi Dalföld a balatoni nyár, azon belül is a Balaton-felvidék egyik legizgalmasabb kultúrális eseménye. A 2014-ben indult összművészeti fesztivál küldetése, hogy a balatoni óriás fesztiváloktól eltávolodva, rendhagyó koncertekkel, színházi előadásokkal, kiállításokkal és izgalmas kulturális programokkal szólítsa meg a magaskultúra iránt érdeklődőket, közelebb vigye hozzájuk a balaton-felvidék igazi, emberléptékű hangulatát. A természet közelsége, Salföld és a Káli-medence idilli hangulata garantáltan emlékezetes pillanatokat szerez az idelátogatóknak.
Minden év egyedi tematika köré szerveződik. Idén “Az ezerarcú magyar cigányság zenéje” mutatkozik be Salföldön. A modern jazztől, a szinto kultúrán, magyar nótán, vonós népzenén az oláh-cigány hallgatókig bejárjuk ennek a végtelen univerzumnak egy-egy markáns szegletét, sőt, az Indiából érkező East-West Local által kitekintünk a legősibb gyökerekig.

FELLÉPNEK:
Snétberger Ferenc
Parno Graszt
Lakatos Mónika és Rostás Mihály Mazsi, Romanimo
Debalina Bhomwick és Zenekara
Dresch Mihály Vonós Quartet
Oláh Kálmán Jr és Oláh Krisztián duó
Török-Illyés Orsolya és Hajdú Szabolcs
Scétberger Tehetség Központ diákjai
Csángálló zenekar
Szászcsávási zenekar
Magyarhang zenekar
Samu Quartet
és még sokan mások.

Részletes program elérhető a Dalfold.hu és a Salföldi Dalföld Facebook oldalakon.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!