Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


SCOTT BRADLEE'S POSTMODERN JUKEBOX
2

SCOTT BRADLEE'S POSTMODERN JUKEBOX

A buli folytatódik! Ismét Budapesten a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 17. csütörtök, 20:00

2018. május 17. este 8 óra
Papp László Budapest Sportaréna

A magyar rajongok örömére, új európai turnéjuk során ismét hazánkba látogat a világhírű Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox. A nagyszabású koncert 2018. május 17- én este 8 órától lesz élvezhető a Papp László Budapest Sportarénában.

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, kiváló a szuperhangulat teremtésben, profizmusuk megkérdőjelezhetetlen, minden egyes dal újra van gondolva, ami igazi ínyencség a közönség számára. A koncert pikantériája, nemcsak a választott zenében, hangszerelésben van, hanem az előadok egyéniségében, akik gyönyörű hangjukkal varázsolják el a rajongókat.

A Posztmodern stílusával, különleges életérzést és remek hangulat biztosít azok számára, akik világszerte várjak, hogy élőben is élvezhessék kedvenceiket. Scott Bradlee kreativitásának nincs határa, ő az, aki, mindent kitalál, ő az, aki ennyire sikeressé tette ezt a zenei irányzatot, a dalokat, koncerteket, videókat.
(Melyeket a nappalijában készít… minden héten egy újvideót).

A csapat YouTube-videói vírusként terjednek az interneten, rendszeresen milliós nézettségre tesznek szert. Kiemelkedő nézettségű például a Miley Cyrus által énekelt We Can’t Stop dala, melyet doo-wop stílusban dolgoztak fel (több mint 17 millióan láttak), továbbá a Creep, melyet a People magazin 2015 egyik legjobb feldolgozásának titulálta) több mint 37 millióan látták). A Multi-Grammy- díjas Lorde énekes kedvence a Royals, melyet több mint 21 millióan hallgattak meg.

A koncert alatt megszűnik a valóság, és valóságos történelmi zenei utazásnak lehetünk tanúi, mely az 1920 as évek amerikai muzsika világába repíti a közönségét.
Újságokban, Tv műsorokban, Rádiókban elismerik, díjazzák és követik a zenei munkásságukat, sikert sikerre halmoznak.

A rajongók a produkció jóvoltából ezúttal limitált példányszámban 2 féle VIP-jegycsomagok közül is válogathatnak, hogy még közelebbről megismerhessék az előadókat.


Videók:
https://www.youtube.com/watch?v=w_DZP8o6NGg
https://www.youtube.com/watch?v=aLnZ1NQm2uk

Aki szeretne ebben az igazán felejthetetlen és lenyűgöző zenei kalandban részt venni, az megteheti 2018. május 17-én este 8 órától  a Papp László Budapestb Sportarénában.

Ajánlatunk


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!