Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Sebő Ferenc & Kollár-Klemencz László: Erdő

Sebő Ferenc & Kollár-Klemencz László: Erdő

„Nem játszik semmilyen hangszeren, de azáltal, hogy az erdő adta lehetőségek ritmusa szerint folyik, szüntelen, tiszta zenével tölti meg csarnokát.” /Kurt Almqvist/

„Ami az erdőben történt az ott is marad.“  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 17. vasárnap, 19:30

Most először ad közös koncertet a közönség előtt Sebő Ferenc és Kollár-Klemencz László, ahol a két zenekar az erdő, a természet és az ember viszonyát járja körbe, illetve az erdőben rejlő titkokat próbálja feltárni és láthatóvá tenni a közönség számára. Kelet-Európa archaikus kultúrája, a népzene és a régizene sok szállal kötődik az erdőhöz. A fellépő művészek több vonalról is kapcsolódnak az est koncepciójához: bepillantanak a népzenébe, a régizenébe, néhány balladába, énekelt versbe, valamint átiratokból, feldolgozásokból és saját dalokból állítanak össze az est koncepciójához illeszkedő válogatást. 

Kollár-Klemencz László
 előadóművészetében különösen meghatározó a természet jelenléte. Koncertjeit az erdő misztikájára építi, az ember és az erdő kapcsolatát festi le, illetve ennek a viszontagságait, valamint csodáit, melyeket a hallgatóság már megtapasztalhatott a legutóbbi Rengeteg című albumán is, amely szintén részét képezi ennek az estnek. 

A Városmajori Szabadtéri Színpadon több közösen, kifejezetten erre az alkalomra írt szerzemény is megszólal Sebő Ferenc és együttese, Kollár-Klemencz kamarazenekara és a meghívott vendégművészek előadásában.

Közreműködnek: Kollár-Klemencz László és kamarazenekara, valamint Sebő Ferenc és zenekara

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!