Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Semmi pánik!
3

Semmi pánik!

Az ifjú amerikai diplomatát apja megbízza, hogy két hétig igazgassa a nagykövetséget. A szokásos adminisztráción kívül díszvacsorát kell lebonyolítania egy olajmágnás tiszteletére. A bonyodalmat az okozza, hogy váratlanul bemenekül a követségre egy turista feleségével és bájos kislányával, akiket felbőszült arab fegyveresek üldöznek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 15. szerda, 19:00

Woody Allen: Semmi pánik!
bohózat 2 felvonásban

Az ifjú amerikai diplomatát apja megbízza, hogy két hétig igazgassa a nagykövetséget. A szokásos adminisztráción kívül díszvacsorát kell lebonyolítania egy olajmágnás tiszteletére. A bonyodalmat az okozza, hogy váratlanul bemenekül a követségre egy turista feleségével és bájos kislányával, akiket felbőszült arab fegyveresek üldöznek. Woody Allent 1965-ben ez a vígjáték tette a Broadway ünnepelt szerzőjévé.

Fordító: Galla Miklós
Bűvész szakértő: Magic Hajnalka

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!