Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


SENA

SENA

Sena Dagadu több, mint egy évtizede meghatározó alakja a budapesti zenei életnek. Két szóló lemez, négy Irie Maffia album és számtalan közreműködés után elkészítette legújabb lemezét, a Feathers-t.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 18. szombat, 21:00

 A lemez 2017 áprilisában jelent meg, születése több szempontból is különleges. Ez az első olyan anyag, amelyben az énekesnő saját zenei alapjait használva, producerek nélkül alkotott, illetve a rögzítés sem sávonként történt, hogy méginkább élő hangzásúak legyenek a felvételek. A Feathers úgy válik el a mai zenei elvárásoktól, hogy mégis kortárs zenei és hangzásvilágot mutat. Sena ghánai gyökerű zenei világa a budapesti rockzenészek interpretálásában igazán különleges végeredményt alkot.

 

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!