Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Serei Dániel Quintet

Serei Dániel Quintet

A 2017-es Lakatos Ablakos Dezső-ösztöndíjasok koncertje • 3.2
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 9. hétfő, 20:00

Bemutatkozó koncertjére saját kompozíciókkal, illetve legnagyobb példaképei (Wayne Shorter, John Coltrane) szerzeményeivel készül a Serei Dániel Quintet. A formáció megszólalásait a modern mainstream jazz mellett a kortárs klasszikus zene és a szabad vagy kötött improvizációk határozzák meg. A zenekar tagjai a fiatal jazzgeneráció jeles képviselői, akik külön-külön, más formációkban már évek óta játszanak együtt.

A kvintett alapját, a ritmusszekciót az Oláh Krisztián Trio tagjai képviselik, Oláh Krisztián Junior Prima és Gramofon-díjas zongorista, a Montreux-i Jazzfesztivál zongoraversenyének 3. helyezettje, 2015-ben a marosvásárhelyi jazzverseny legjobb szólistája.

Serei Dániel a Magyar Jazz Szövetség által rendezett Jazz Combo Versenyen 2015-ben a legjobb szólista díját kapta, 2017-ben pedig Lakatos Ablakos Dezső-ösztöndíjban részesült.

A kvintett tagjai::
Pálmai Panna – ének, Oláh Krisztián – zongora, Schildkraut Vilmos – nagybőgő, Pecze Balázs – trombita, Serei Dániel – dob

Ajánlatunk


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Az Európa nevezetes zenei tájait bemutató sorozat első koncertje északra kalauzol, az ott élő népek sajátságos világát, színeit és ízeit bemutatva. Sibelius történelmi eseményeket bemutató szimfonikus költeményének zenei témája a finnek nemzeti énekévé vált.

François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei rendre lelkes sikert aratnak és visszahívást eredményeznek. Pályája igen korán kezdődött: már tizennyolc esztendősen a Párizsi Opera első oboása volt, később a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara és az Európai Kamarazenekar szólistájaként is muzsikált.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!