Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Shenzhen Szimfonikus Zenekar "One Belt, One Road"
6

Shenzhen Szimfonikus Zenekar "One Belt, One Road"

Rimszkij-Korszakov: Spanyol capriccio, op. 34
Elgar: e-moll csellóverseny, op. 85
Rahmanyinov: Szimfonikus táncok, op. 45

Liwei Qin (cselló)
Vezényel: Daye Lin

A 19. és 20. század fordulóján élt két orosz zeneszerző, valamint egy közkedvelt angol komponista műveivel kínál változatos programot a kínai Shenzen Szimfonikus Zenekar közép-európai koncertturnéján.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 19. kedd, 19:30

Az egyik legnevesebb, nemzetközi szinten is elismert kínai zenekar, valamint fiatal és tehetséges karmesterük, Daye Lin – a Frankfurti Nemzetközi Solti György Karmesterverseny győztese – együtt nyújtanak olyan élményt, melyben a minőségi zenére jellemző mögöttes jelentéseket, rejtett árnyalatokat is mesterien közvetítik a közönség számára. Az 1887-ben komponált Spanyol capriccióban a szerző, Rimszkij-Korszakov a spanyol folklór témáit dolgozza fel öt tételben. Elgar e-moll csellóversenyében az 1. világháború viszontagságait átélt szerző hangján szól a csellón keresztül Liwei Qin, a Nemzetközi Csajkovszkij-verseny ezüstérmese, aki 18. századi Guadagnini csellójával drámai módon szólaltatja meg a versenyművet. Az 1941-ben komponált Szimfonikus táncok a szerző, Szergej Rahmanyinov szavaival „idealizált táncmotívumok összessége szimfonikus formába öntve”.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!