Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Skót mámor - vígjáték

Skót mámor - vígjáték

Isabelle Le Nouvel: Skót mámor
2019. január 20-án, vasárnap 15 órakor
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 20. vasárnap, 15:00

Isabelle Le Nouvel: Skót mámor - vígjáték két részben, az Ivancsics Ilona és Színtársai előadásában

A párizsi színházi évad legnagyobb meglepetése és érthető közönségsikere először érkezik Magyarországra. Nem véletlenül, itthon is siker vár erre a hibátlanul megrendezett előadásra.
Minden arany, ami fénylik? Mennyi titok lappanghat életünkben? Mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz?

Legújabb ősbemutatónk keretében két sikeres, jómódú, és látszólag boldog házaspár egy feledhetetlen estéje tárul elénk. A két nővér és annak férjei születésnapi vacsorára készül, amiből persze nem lesz semmi. Az események előrehaladtával kibontakozik a szereplők valódi személyisége, mindenki kiteregeti a saját, és a másik szennyesét. Páratlan helyzetkomikumok, abszurd félreértések, pattanásig feszült idegek.
Ez a skót mámor és benne a szindrómások.

Szereplők:

Kökényessy Ágnes - Florance
Bardóczy Attila - Bruno
Nagy Enikő - Sophie
Jantyik Csaba - Alex

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!