Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Stand Up Klub - Stand Up Brigád

Stand Up Klub - Stand Up Brigád

STAND UP KLUB

Humorista tehetségkutató a Bethlen Téri Színház Bunker Klubjában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 5. kedd, 19:00

A stand up comedy töretlen népszerűsége hívta életre a Bethlen Téri Színházban azt a Stand Up Klubot és humorista-műhelyt, ahol a Rádiókabaréból, Showder Klubból, Comedy Centralról ismert humoristák szórakoztatják a humor szerelmeseit.

A Stand Up Klub-rendezvények emléket állítanak az 1930-as években "Filléres kabaré" néven futó kabaréesteknek.
A múlt század harmincas éveiben ugyanis a pezsgő pesti kabaré-élet fontos intézménye volt a Bethlen Téri Színház „Filléres kabaré”-ja, amely a nézők széles rétegei számára jelentett színvonalas, de olcsó szórakozást, hiszen ezeken a kabaréesteken a közönség a hagyományos jegyárak töredékéért szórakozhatott.
A Stand Up Klub rendezvényein ismert humoristák és amatőr tehetségek mutatkoznak majd be a Bethlen Téri Színház Bunker klubjában, ezért arra bátorítunk mindenkit, akik ki akarják próbálni magukat a mikrofon mögött, jöjjenek el! Szeretettel várunk mindenkit a humorista tehetségkutatóra!

A klubesteken nemcsak a stand up comedy műfaját kipróbálóknak biztosítunk bemutatkozási lehetőséget, hanem a sketch comedy (rövid, vicces jelenetek) íróinak is.

Ha van 5 perc vicces műsorod, vagy humoros jeleneted, gyere és próbáld ki magad a Bethlen Téri Színház Stand Up Klubjában!

Műsorvezető: Szép Bence

www.standupbrigad.hu

Fotó: Dusa Gábor

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Ajánló


A zenés vígjáték műfaja mindig közönségsiker! Garancia erre Eisemann Mihály zenéje, Halász Imre fergeteges jelenetei és a Szegedi Nemzeti Színház…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!