Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Steinerék 5. rész - A Gólem Stúdió előadása

Steinerék 5. rész - A Gólem Stúdió előadása

SZÍNHÁZI SOROZAT A Gólem Stúdió előadásában

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 11. vasárnap, 20:00

Mit tehet az egyszeri magyar család, ha a nagymama végrendeletéből kiderül, hogy ők inkább egyszeri zsidó család? És pláne mit tehet akkor, ha mindez óriási vagyonnal is társul?
Frissen induló sorozatunk nem véletlenül kapta a zsidó teleregény alcímet. Zsidó, mivel... nos, hát mivel zsidó. És teleregény, mivel folytatásos szappanopera, színházi szitkom, sorozat, modern kori Szomszédok, zsidó Szabó család, olyannyira, hogy lehet, meg is változtatjuk a címét Steiner család és a szomszédokra. Azt mondtuk már, hogy nagyon vicces?
Minden hónapban újabb epizóddal jelentkezünk a család további, zsidósággal kapcsolatos megpróbáltatásairól, ünnepekről és hétköznapokról.

 

JÁTSSZÁK:

Nagymama: KISS MARI
Steiner Tamás:: PETKOVICS GYÖRGY
Steiner-Kovács Borbála: NÉMETH ORSOLYA
Steiner Zsófia: KONDOR KITTI
Steiner Zsombor: TURCSÁN ZSOLT
Steiner Zsanett: SCHALLINGER ZORKA
Falussy Rózsa: KERTÉSZ GYÖRGYI
Kovács Nikoletta: ANTAL ANNA
Erőss II. Péter: BOZSÁN DÁVID
Spielman Judit: KOVÁCS M. VERONIKA
Keresztes Kornélia: LOHONYAI KATALIN
Márton Sylvi: RÁCZ ESZTER

Produkciós vezető: Marcsa Barbara
A rendező munkatársa: Rácz Lili
Írta és rendezte: Borgula András és Németh Virág

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!