Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Szép versek színház J-P
8

Szép versek színház J-P

Szereplők: Szilágyi Ágota, Somorjai Réka, Mátrai Lukács Sándor, Soós Attila
Jelmeztervező: Szlávik Júlia
Zeneszerző: Szilágyi András "DJ Nyenyec"
Rendezőasszisztens: Piróth Kinga
Rendező: Soós Attila

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 15. hétfő, 19:30

Az második előadáson Jenei Gyula, Kabai Lóránt, Kállay Eszter, Kántor Péter, Karácsonyi Zsolt, Kemény Lili, Korpa Tamás, Kovács András Ferenc, Kőrizs Imre, Körösztös Gergő, Krusovszky Dénes, Lanczkor Gábor, Lator László, Lesi Zoltán, Lövétei Lázár László, Maiczinka Csaba, Markó Béla, Marno János, Mesterházi Mónika, Mohácsi Balázs, Nádasdy Ádám, Nagy Kata, Nagy Márta Júlia, Nemes Z. Márió, Németh Zoltán, Nyerges Gábor Ádám, Orcsik Roland, Pál Sándor Attila, Pallag Zoltán, Parti Nagy Lajos, Payer Imre versei hangzanak el.
További előadások:
2017. december 11.
2018. január 15.
2018. április 11.
A Szép versek antológia 1963 óta minden évben megjelenik a Magvető Kiadó gondozásában. Azóta ez a kötet számít a magyar költészet első számú pillanatfelvételének az előző esztendő legszebb, legkülönlegesebb, legemlékezetesebb verseiből. Az antológiát immár évek óta Szegő János, a Magvető szerkesztője állítja össze. Nyáry Krisztián, a Magvető Café művészeti vezetője és Mikó Csaba dramaíró három neves, fiatal rendezőt kértek fel, hogy rendezzenek három előadást a kötet anyagából. A megkötés annyi volt, hogy minden költőtől hangozzon el legalább egy vers: ez produkciónként 31 verset jelent. A rendezők egymástól függetlenül dolgoznak, tehát három nagyon különböző előadás létrejöttére számíthat a közönség.
 

 


 

 


Az első részben Aczél Gézától Jász Attiláig mutattuk be a legfontosabb kortárs költőket Székely Kriszta rendezésben, aki a Színház- és Filmművészeti Egyetem IV. éves zenés-színművész osztály hallgatóival dolgozott. A Szép versek színház J-P. előadást Soós Attila rendezésében december 4-én, a Szép versek színház P-Z. előadást Szilágyi Bálint rendezésében január 29-én mutatja be a Magvető Café.

 


 

 


Az előadássorozat soron következő bemutatója:

 


Szép versek színház P-Z

 


rendező: Szilágyi Bálint

 


bemutató: 2018. febr. 5.

 


 

 


A záróeseményre 2018. április 11-én, a Költészet napján kerül sor, amikor mindhárom előadást, egymást követően tűzzük műsorra.

 


 

 


Jegyár: 1500 Ft

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!