Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Szerdai szünidei gyerekszínház Szülinap Aprajafalván - mesejáték

Szerdai szünidei gyerekszínház Szülinap Aprajafalván - mesejáték

A nyári szünet ideje alatt, hogy a gyerekek tartalmasan töltsék vakációjukat, három gyermekszínházi előadást tervezünk, szerdai napokra. Célunk színházi élmény teremtése nyári időszakban is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 20. szerda, 10:00

Pódium Színház: Szülinap Aprajafalván

 

Aprajafalva lakói Törpapa születésnapjára készülnek, de még ők sem gondolják, hogy a születésnapból rémálom lesz. Mert az örök ellenség újra felbukkan, aki ki lehet más, mind a gonosz, kopasz Hókuszpók. Aki már nagyon rég óta törpörköltet szeretne főzni. Humor, tánc, és rengeteg apróság a színpadon.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A drámaivá váló beszélgetés során egymásnak szegezik fájdalmaikat és gyanakvásaikat, a többség nem tudja megérteni a kisebbséget, a kisebbség nem tudja tolerálni azt, hogy a többség nem érti, de a többség nem érti..

Ajánló


A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!