Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Színházi kulisszák mögött - művészek és évfordulók - Benkő Gyula  - 100 éve született

Színházi kulisszák mögött - művészek és évfordulók - Benkő Gyula - 100 éve született

Benkő Gyula – 100 éve született
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 11. kedd, 18:00

Neves művészek és évfordulók adják az őszi színház- és irodalomtörténeti sorozat keretét.  A színház múlandó műfaj, hisz egy ma esti színházi élmény holnapra már történelem, és a színész alakja, ha nem látjuk nap mint nap a színpadon, a múlt homályába vész. Épp ezért oly fontos, hogy emléküket megőrizve időről időre, legalább a kerek évfordulókon megidézzük személyüket, és velük együtt a magyar színház- és filmtörténet egy-egy színes, izgalmas szeletét is. Ugyanakkor tágítva a témát az irodalom is szerepet kap a beszélgetéseken. E múltidézésre vállalkozik a megújuló programsorozat, mely során a prózai színház, az operett, a Nyugat első nemzedéke vagy épp a magyar filmtörténet néhány epizódja egyaránt helyet kap majd.

Házigazda: Szebényi Ágnes színháztörténész
 

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!