Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Színházkomédia

Színházkomédia

Színházkomédia (Játék a játékban)
vígjáték két felvonásban
Az előadás hossza: 2 óra 20 perc
Írta: Bengt Ahlfors

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 27. kedd, 21:00

A színtársulat egy fiatal kortárs szerző új darabjának bemutatójára készül. A társulat művészeti vezetője - mint minden színházi vezető, a pénz, az emberi rigolyák nyomása alatt - kénytelen kompromisszumok árán megvalósítani művészi elképzeléseit. Eleget kell tennie a szponzorok, a közönség, az író, és a társulat elvárásainak.
A társulaténak, melynek bárkája a mindennapok magánéleti és karrier-konfliktusok viharában sodródik, de amiről természetesen a külvilág semmit nem tudhat. Hiszen a nagyérdeműt a csodák érdeklik és egy színházi előadás élménye, amely remélhetőleg segíti elfelejtetni saját életének feledhető apróságait.
A darab a komédia eszközeivel mutatja be a színház ironikus világát, amely esszenciálisan minden emberi közösségre jellemző. Szellemes és vitriolos vígjáték ez. A végigkövetett próbafolyamat során, a bemutatót megelőző napok sikereivel és kudarcaival találkozunk, amelyek valójában rólunk, mindannyiunkról szólnak, adnak számunkra vigasztalást és a humorának köszönhetően felhőtlen szórakozást.

 

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

vígjáték két részben

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Ajánló


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!