Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


TANKCSAPDA - Catering ticket
2

TANKCSAPDA - Catering ticket

Online megváltható prémium menü csomagok – sorban állás nélkül!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 28. péntek, 20:00

A koncertre kétféle előre megvásárolható menücsomag közül választhat:

I. menü: Csirkeszalag corn flakes bundában friss zöldségekkel

Csirkeszalag corn flakes bundában friss zöldségekkel (angol zeller, uborka, jégcsapretek, sárgarépa, kaliforniai paprika körítéssel és majonézes coleslaw salátával; egy választható 0,5 literes üdítővel) Ár: 4140 Ft

II. menü: Wokban sült szójás csirke

Wokban sült szójás csirke (üvegtésztával, madársalátás és rukkolás kevert salátával és vegyes csírákkal, valamint egy választható 0,5 literes üdítővel) Ár: 3940 Ft

Menücsomagját - érvényes belépőjeggyel való belépés után - a Budapest Aréna Főbejárat szintjén található 10. számú gasztro-büféjében veheti át a koncert kezdete előtti 1 órában; a koncert kezdése utáni fél órában; vagy szünet esetén, annak teljes ideje alatt.

 

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!