Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


TED-konferencia 2017 – közvetítés / TED Conference 2017 – video broadcast
2

TED-konferencia 2017 – közvetítés / TED Conference 2017 – video broadcast

A TED (Technology, Entertainment, Design) elnevezésű konferenciasorozaton az előadók 18 perces, inspiráló és szórakoztató előadásokat tartanak, amelyek ahhoz kívánnak hozzájárulni, hogy világunk jobb hely legyen. A különleges sorozat eredetileg szűkebb közösségi kezdeményezésként indult 1984-ben, sajátos módon egyetlen helyszínen ötvözve a technológia, a szórakoztatás és a design témaköreit.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 2. kedd, 19:30

Az előadások témája változatos, céljuk nem a szakmai elmélyülés, hanem inkább a motiválás. Számos híresség tartott előadást ezeken a rendezvényeken, és több világméretű kezdeményezés is a TED színpadáról indult.
A közönség heterogén, de alapvető jellemzője a nyitottság, a társadalmi aktivitás. Az előadásokból ötleteket meríthetnek, újabb nézőpontokat ismerhetnek meg, és általuk szakmai, sőt akár magánéletük is újabb látásmóddal gazdagodhat. A 2017-es eseménysorozat idején három közvetíthető esemény lesz. Ezek egyike a kanadai Vancouverben rendezett nyitókonferencia, amelynek címe: A jövőbeli éned.
Április 25-én 20 órakor az éves konferencia teljes első részét láthatják a nézők: 6-8 előadó beszél egy-egy témáról. Április 26-án 20 órakor TED-díjátadó lesz látható, amelynek keretében elhangzik az egymillió dollárral díjazott előadás is. Május 2-án 20 órakor a 2017-es TED legjobb előadásaiból láthatnak válogatást a nézők. A programok időtartama mintegy 2-2,5 óra, előtte 15-20 perces, a TED-ről szóló bevezető műsor szerepel. Akiket minden bizonnyal hallhat majd a budapesti közönség: Serena Williams teniszező, Atul Gawande sebész, író, Anna Rosling Ronnlund, a Gapminder egyik alapítója, Jan Boogz és Lil Buck mozgásművészek, Raj Panjabi orvos.
A TED mintájára alakult TEDx Danubia regionális rendezvénysorozatnak a Müpa ad otthont május 4-én.

A közvetítések partnerünk, a Cikánek Management közreműködésével valósulnak meg.

Az előadások angolul hangzanak el, feliratozás nélkül.

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!