Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Testidő
3

Testidő

Ágens - Kiss Noémi - Lovas Rozi a Magvető Café színpadán!

Decemberben egy zsigerekig ható zenés esttel szeretnénk meglepni Titeket. Egy olyan performance készült eredetileg a Harmadik Hely színpadára, ami három erőteljes alkotó összjátékából bomlik ki.
Az előadás Kiss Noémi írásai köré szerveződik, ezt öleli körbe zenével, testtel, hanggal és némasággal a két előadóművész, Ágens és Lovas Rozi.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 18. hétfő, 19:30

Összesimul szöveg és ének, az erre az estére összeállított műsor egyszerre fókuszál mindhárom művészre, felmutatja eddig talán nem látott arcukat. Az előadás Noémi legutóbbi két regényére, az Ikeranyára és a Sovány angyalokra épül, ebből nyílik ki az ajtó, ami ennek a három karizmatikus nőnek a világába elvezet.

A bátor és sodró szövegek a peremvidékre visznek, átmeneti állapotokat mutatnak meg, a női létezés formáiról és határairól szólnak.

Közreműködők:
Ágens, énekes, író és rendező - Ágens társulat
Kiss Noémi, író
Lovas Rozi, a Radnóti Színház tagja
Az előadást rendezte: Ágens

fényképek készítői
Ágens - Tóth Bianka
Lovas Rozi - Trokán Nóra
Kiss Noémi - Budapester Zeitung, Halász Nóra

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!