Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


THE ILLUSIONISTS

THE ILLUSIONISTS

Itt az idő, hogy a legnagyobb illuzionisták a magyar közönséget is elvarázsolják! A The Illusionists – Direct from Broadway produkció a Szöveg Színház Produkció közreműködésével kerül színpadra a Tüskecsarnokban 2018. május első hetében több alkalommal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 6. vasárnap, 19:30

A világszerte kedvelt szuperprodukció európai körútjának egyik állomása BUDAPEST.

            A The Illusionists – Direct from Broadway producerei bejelentették legújabb európai turnéjukat a párhuzamosan futó, rekordokat döntő New York-i, londoni és ázsiai szereplésük után. A 2016-os szezon statisztikája szerint a "The Illusionists" produkció érte el a legmagasabb bruttó bevételt egy hét alatt a Marquis and Neil Simon színházakban (Broadway), a Shaftesbury Színházban (West End), a Sydney Operaházban (Sydney, AUS), az Arts Centre Melbourne-ben (Melbourne, AUS) és az Auditorio Nacional-ban (Mexico City, MEX).

A produkció 2 x 60 perces, 20 perc szünettel a felénél. A showműsor nem korhatáros, de 6 éves kor felett ajánljuk.

            A The Illusionists – Direct from Broadway produkció a Szöveg Színház Színházi Egyesület közreműködésével kerül színpadra több alkalommal a Tüskecsarnokban 2018. május első hetében.

            A The Illusionists – Direct from Broadway produkció a világ számos nagy színházában elért sikerek után most Budapestre érkezik, hogy rabul ejtse a magyar nézőközönséget. Észbontó látványvilág, káprázat és show műsor, amit a színpadra varázsol a világ hét hihetetlen illuzionistája. Tele vicces bűvésztrükkel, halált megvető attrakciókkal és lélegzetelállító mutatványokkal, a The Illusionists – Direct from Broadway bármelyik korosztályt elkápráztatja. A show-t különlegesen izgalmas és kifinomult varázslatba csomagolták, ahol a közönség észbontó mutatványok (lebegés, elmében olvasás, eltűnés ) szemtanúja lesz. A világ legkeresettebb mágusai elhozzák a múlt nagy illuzionistáinak – például a Magyar származású Harry Houdini – előadóművészetét, és párosítják azt egy újabb, korszerű kortársesztétikával, aminek eszköztára, jelmeztervezése és színpadtechnikája, felejthetetlen és egyedülálló látványvilággal egészíti ki a produkciót.   A Varázslat Cirque du Soleil-je, egy mókás este, ahol a show biznisz találkozik a varázslattal ebben a fantasztikus műben. Végre Budapesten is megtekinthető lesz a világszerte már több millió embert elbűvölő attrakció.

            Az előadások mindig szórakoztatóak, néha megdöbbentőek és biztosítanak minket afelől, hogy megfelelnek a rájuk aggatott címkéknek, mintha ez a csapat szuperhősökből állna. Az Illuzionisták azt akarja tenni a varázslatért, amit a Cirque du Soleil tett a cirkuszért. És mivel nincs kitömve pszeudo-misztikus kacatokkal a jó részek között, egy következetesebb produkciót nyújt. Ez tiszta show biznisz, tiszta showman-kedés és hatalmas móka. 

 

Felhívjuk a szülők figyelmét, vegyék figyelembe gyermekük testmagasságát a hely kiválasztásakor. Alacsony gyermek esetén javasoljuk az első sorokat, illetve a lelátókat.

 

JEGYÁRAK:

F 14 990 Ft
G 12 990 Ft
G MOBIL 12 990 Ft
H 9 990 Ft
H1 MOBIL 9 990 Ft
I 12 990 Ft
J 9 990 Ft
J MOBIL 9 990 Ft
K 12 990 Ft
K MOBIL 12 990 Ft
L 14 990 Ft
Q 19 990 Ft
R VIP 1-5. 24 990 Ft
R NORMAL 6-15. 19 990 Ft
19 990 Ft
T 14 990 Ft
U 14 990 Ft
V 14 990 Ft
W 6 990 Ft
X 6 990 Ft

www.azilluzionistak.hu

Kövessen minket Social Media csatornáinkon:

https://business.facebook.com/azilluzionistak/

https://www.instagram.com/azilluzionistak/

 

Youtube: https://goo.gl/KcWuJf

Ajánlatunk


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!