Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


THE KLEZMATICS Auer Fesztivál - Veszprém

THE KLEZMATICS Auer Fesztivál - Veszprém

The Klezmatics
Auer Fesztivál – Veszprém

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 4. szombat, 20:00


A new york-i székhelyű „Klezmatics” igazi „szupersztár” együttes, az egyedüli Grammy-díjas klezmer zenekar a világon. A Carnegie Halltól a világ leghíresebb koncerttermein át a legrangosabb nemzetközi fesztiválokig már mindenütt felléptek fennállásuk 30 éve alatt. Olyan vendégművészek tisztelték meg közreműködésükkel őket, mint például Itzhak Perlman.
Úttörő munkásságuk eredménye, hogy az eredetileg a közép-európai zsidóság egyedi zenéjének számító klezmer az egész világon népszerűvé vált, ráadásul úgy, hogy a tradíciót megőrizve, egzotikus hatásoknak engedve új színeket is kevertek hozzá. Világzenének is hívhatjuk zenéjüket, hiszen balkáni, latin és afrikai ritmusok, hangzások, dallamok is fellelhetők stílusukban. 
Az Auer fesztiválon való fellépésük azt is megvilágítja, milyen zenéket is hallhatott kisgyermekként szülővárosában, Veszprémben a zsidó származású, világhírűvé vált hegedűpedagógus, hegedűművész és karmester, Auer Lipót.

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!