Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


The Qualitons

The Qualitons

A kereken öt évvel ezelőtti Trafós fellépése után a The Qualitons ünnepi koncertjének különlegességét a zenekar rendhagyó térbeli elhelyezése, valamint az egész termet és a közönséget is betöltő, direkt erre az alkalomra megálmodott vizuál show adja.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 28. csütörtök, 20:00

A The Qualitons zenekar 2008-ban alakult Budapesten. Sajátos ízű funk-rock-beat zenéjük igazi unikumnak számít a hazai és európai könnyűzenei platformon. Koncertjeiket a vokális slágerek, a groove-os lüktetés, a pszichedélia és az improvizáció különleges találkozása jellemzi. Nyers, őszinte hangzásuk, zenei attitűdjük a 60-as évekbe repít vissza bennünket.

2010-ben jelent meg első, Panoramic Tymes című lemezük a német Tramp Records gondozásában, majd 2014-ben a Tomorrow's News a Grund Recordsnál. Jelenleg legújabb lemezükön dolgoznak, ezért a régebbi repertoár mellet teljesen új, eddig még nem hallott dalok is megszólalnak ezen a koncerten.

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

zenés party két részben

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

Ajánló


Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

MŰSOR: Wagner: Tannhäuser - nyitány, WWV 70 Beethoven: 3. (c-moll) zongoraverseny, op. 37 Sosztakovics: 10. szimfónia, op. 93 Elisabeth Leonskaja…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!