Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Thomas Anders - Modern Talking Band

Thomas Anders - Modern Talking Band

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 29. szombat, 20:00

Egy zenekar, amely még mindig létezik, egy zenekar, amiről azt gondoltuk, idővel majd elfelejtjük, de nem tudjuk: a Thomas Anders által képviselt Modern Talking legendája újra éled TOKAJON.

 

A Modern Talking évtizedekig uralta a pop világát: Magyarországon 9 listavezető daluk volt, világszerte több mint 150 millió lemezt adtak el. Egyes országokban tízszer annyit, mint Whitney Houston, ötször annyit, mint Michael Jackson, és többet, mint az ABBA és a Beatles összesen. Thomas Anders, az énekes egy 150 lakosú faluban született, Münstermaifeldben, 1963-ban. Anyja háztartásbeli, apja a falu polgármestere. Thomas már 5 éves korában fellépett egy falusi ünnepségen, majd tizenévesen kisebb diszkókban énekelt, gitározott, zongorázott. A nagyközönség 15 éves korában fedezte fel, az SWF rádióadásában, ekkor már a Thomas Anders művésznéven. Németül énekelt, tipikus német táncdalokat, és angol slágerek német változatait, amelyek a szerelemről és a szomorúságról szóltak. Mindig nagyon adott az eleganciára, és ekkoriban jelent meg a koncertjein a később oly jellegzetes “semmibe bökő mutatóujj és átható pillantás”. 1981-ben lépett fel először a televízióban, innentől kezdve sorozatban készítette a kislemezeit. A Modern Talking megalakulásáig 9 lemeze jelent meg, 18 felvétellel. Későbbi társával, Dieter Bohlennel 1984-ben alapították meg a Modern Talking nevű formációt. Pontosan 33 évvel ezelőtt.
2017 Július 29 a tokaji Fesztiválkatlanban – Magyarországon – ez évben valószínűleg utoljára élvezhetjük Thomas Anders hangját. A koncerten felcsendülnek a jól ismert, fülbemászó dalok – Cheri Cheri Lady; You’re My Heart You’re My Soul; Brother Louie; Sexy Sexy Lover – melyeket hallgatva felidézhetjük, újraélhetjük a hozzájuk fűződő érzéseket, hangulatokat.

A Thomas Anders and The Modern Talking Band a legmodernebb hangzás- és fénytechnikával megfűszerezett óriási, kihagyhatatlan élményt ígér a nosztalgiázni vágyó közönségnek!

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

zenés party két részben

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!