Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Titanic Filmfesztivál 2018: American Valhalla

Titanic Filmfesztivál 2018: American Valhalla

2018. április 4-13. között Budapesten 7 helyszínen rendezik meg a 25. Titanic Nemzetközi Filmfesztivált, amely 2005 óta versenyfesztiválként is működik. A jubileumi születésnapját ünneplő Titanic Wes Anderson Ezüst Medve-díjas Kutyák szigete című filmjével nyit - a megnyitóra természetesen idén is az Urániában kerül sor.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 5. csütörtök, 21:00

De itt lesz majd látható hazánkban először Bogdán Árpád Genezis című alkotása is, amely néhány hete a Berlinale Panorama programjában mutatkozott be.

Idén nagyjából 45 filmet láthat majd a közönség a 25. Titanicon, a fesztivál vendége Izland lesz, de iráni, indonéz, lengyel, szerb, kazah és brazil alkotások is szerepelnek a programban. Premier előtt lesz majd látható a Veszett vidék című ausztrál western vagy A bosszú című francia thriller. Csak az idei Titanicon lesz látható többek között az A Ghost Story az Oscar-díjas Casey Affleckkel a főszerepben vagy Chloé Zhao a világ számos filmfesztiválján – többek között Cannes-ban is – díjat nyert The Rider című alkotása. A program részleteire március 23-án, pénteken derül fény!

25. Titanic: American Valhalla
Dokumentumfilm, Amerikai Egyesült Államok, 81 perc, 2017
angol nyelven

Rendező: Andreas Neumann, Joshua Homme

Forgatókönyvíró: Joss Crowley, Joshua Homme, Andreas Neumann
Cinematography: Andreas Neumann
Szereplők: Anthony Bourdain, Dean Fertita, Matt Helders, Josh Homme, Patrick Hutchinson, Iggy Pop, Matt Sweeney, Troy Van Leeuwen

Titanic Dox

A film az amerikai rock két fenegyerekének rendkívüli zenei együttműködését mutatja be. Iggy Pop és a Stone Age frontembere, Joshua Homme (aki nem mellesleg a film egyik társrendezője) együtt alkották meg 2016 egyik legjobb albumát, a Post Pop Depressiont. A film utazásra invitálja a nézőt a zenei együttműködés ötletének megszületésétől és a kaliforniai sivatagban felvett első demóktól az album megjelenésén át az azt követő amerikai és európai turnéig, amely a legendás londoni, Royal Albert Hallban rendezett előadásban érte el tetőpontját. Az American Valhalla ennek az egyszeri és megismételhetetlen projektnek a megkoronázása.

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!