Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


To Meet Again: Gábor S. Pál dalai - lemezbemutató koncert

To Meet Again: Gábor S. Pál dalai - lemezbemutató koncert

To Meet Again: Gábor S. Pál dalai - lemezbemutató koncert


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 30. péntek, 19:30

Közreműködik:

Tony Lakatos – tenor- és szopránszaxofon

Trio Midnight:
Oláh Kálmán - zongora
Egri János - bőgő
Balázs Elemér - dob
Zsoldos Béla - ütőhangszerek
Szakcsi Lakatos Béla – zongora

Gábor S. Pál szerzeményeinek jazzátiratával először egy 31 évvel ezelőtt kiadott CD-n találkozhatott a közönség Szakcsi Lakatos Béla, Lakatos Ablakos Dezső, Hárs Viktor, Berecz Endre, Zsoldos Béla tolmácsolásában. A hatvanas-hetvenes évek slágergyárosának dalai - Hosszú, forró nyár; Félig sem szerelem; Ez az utolsó tánc; Találkozás egy régi szerelemmel stb. - sztárrá avatták az előadó énekeseket is, Kovács Katit, Zalatnay Saroltát, Cserháti Zsuzsát, Harangozó Terit. Gábor S. Pál rangos díjakat kapott Hollywoodban és Tokióban, mára élő legenda lett a dalaival együtt. A szerző nem mellesleg hírneves pszichiáter, a pánikbetegség magyarországi apostola, akinek dalai az évek folyamán tudományos sikereivel párhuzamosan lettek egyre népszerűbbek. A nóták jazz formátumba döntése az ő ötlete volt, és a mostani, második lemez az egykori hangulat újraélése, újrafogalmazása.

Ajánlatunk


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Milyen szerepet játszik az életünkben az alkohol? A 1,5 ezrelék különleges alkotófolyamatból születik, a valóságból építkezik a közösségi színház és a részvételi film kutatómódszereivel. Miért iszunk? Mikor iszunk? Mit fed el, és mit hoz a felszínre az alkohol? Miként tabusítjuk ezt a témát a magyar társadalomban?  Professzionális színészek helyett hétköznapi emberek állnak a színpadon, a személyes történeteiket osztják meg. Így vizsgáljuk velük közösen az alkoholfogyasztás különböző aspektusait és dilemmáit, nyomába eredünk azoknak a hiányoknak, melyek mögötte húzódnak. 

Ajánló


Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért.…

Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!