Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Tokaji Aszú - Veszprémi Petőfi Színház

Tokaji Aszú - Veszprémi Petőfi Színház

Szilágyi László - Eisemann Mihály: Tokaji aszú
zenés vígjáték
Veszprémi Petőfi Színház

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 16. kedd, 19:00

A főbb szerepekben: Csarnóy Zsuzsanna Jászai-díjas, Bardon Ivett, Halas Adelaida, Zsár Melinda / Tolner Zsófia, Kusnyér Anna, Farsang Máté / Gellért Jenő / Kiss Benett, Tóth Loon, Keller János / Nagyhegyesi Zoltán, Palásthy Bea Déryné- és Domján Edit-díjas, Benczédi Sándor, Szűcs Krisztina, Máté P. Gábor, Kőrösi Csaba, Nyirkó István, Szűcs László, Madár K. Zoltán, Vajda Károly, Boros Zoltán, Turós-Máté Kinga,  Módri Györgyi, Magyar Kinga, Fehér Szabolcs

Rendező: Szilágyi Tibor Kossuth- és Jászai-díjas

Kiváló és Érdemes művész
1940 legnagyobb zenés színházi sikere kétségkívül Eisemann Mihály és Szilágyi László új operettje, a Tokaji aszú volt, amely még három évvel később, a háború végén is műsoron maradt, sőt meg is filmesítettek. A rendkívül népszerű szerzőpáros korábban többek között az Én és a kisöcsém, a Hyppolit, a lakáj és a Zsákbamacska révén lett országosan ismert. Eisemann Mihály most sem fukarkodott tehetségével, olyan slágerei szerepelnek az operettben, mint a "Pénz beszél", a "Fáj, a szívem", a "Május van, az orgona virágzik", vagy a "Rózsa, rózsa, bazsarózsa", no meg sok más ismert dallam, amely most az új átdolgozás során került a darabba.

Az előadás időtartama: 3 óra.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!