Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Tompeti és Barátai zenekar

Tompeti és Barátai zenekar

Tompeti-Show

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 25. vasárnap, 11:00

Tompeti és Barátai váratlanul jelentek meg a színen. Közvetlenségüknek, játékosságuknak köszönhetően a gyerekek rögtön barátjuknak fogadták őket. Tompeti és Csillagszemű 2009 óta szórakoztatja és tanítgatja a zene nyelvén keresztül a legkisebbeket. Élőzenés koncertjükön sok érdekes hangszerrel is megismerkedhetnek a gyerekek, úgymint furulya, szájharmónika, arab és afrikai dobok, kazu, gitár és egyéb zenélő kütyük.
A Tompeti-Show egy interaktív, zenés, fokozottan szórakoztató családi show-műsor, melynek megtekintése minden korosztály számára ajánlott.
Jegyár: 2000 Ft

 

 

 

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!